Lasten Uimakoulut

Kempeleen Pyrinnön Uimakoulut ovat erittäin suosittuja ja lapsen kehittymistä luontevasti haastavia uimakouluryhmiä.

 

Uimakouluissa opetellaan erilaisia uinnin alkeita, harjoittelun lähtiessä liikkeelle lasten altaan matalasta päästä päättyen aina ison altaan ryhmiin.

 

Uimakoulut jakaantuvat taitotason mukaan kahdeksaan osaan:

1Vesikirput 5Vesiralli 1
2Delfiinit 6Vesiralli 2
3Saukot 7Vesiralli 3
4Krokot 8Vesiralli 4

 

Uimakouluja järjestetään seuran vuoroilla lauantaisin ja sunnuntaisin.

Uimakoulujen opetussisältö on mukautettu Suomen Uimaliiton suosituksista toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Määrävälein pidetään testejä, joiden tarkoituksena on varmistaa lapsen kehittyminen sekä osaaminen. Ensimmäinen testi on siirryttäessä lasten altaasta (Krokot) isoon altaaseen, tässä testissä varmistetaan että lapsi kykenee uimaan isossa altaassa. Toinen testi on Vesirallin (Vesiralli 4) päättyessä.

Lapsi siirtyy aina automaattisesti tason päättyessä hakemaan uimakoulupaikkaa seuraavalle tasolle uintitestituloksen perusteella ellei asiasta erikseen sovita vanhempien kanssa. Voi kuitenkin tulla tilanteita, että kaikki halukkaat eivät sovi uimakouluun jos esim. Saukoissa on paljon kertaajia ja Delfiineistä enemmän tulijoita kuin on vapaita paikkoja.

 

Mikäli olet saanut lapsellesi uimakoulupaikan ja perut sen tai ilmoittat pitävänne taukoa tulee jatkossa tehdä uusi ilmoittautuminen lasten uimakouluun. 

 

Ylläolevien uimakoulujen lisäksi seuramme järjestää myös erityislasten uimakouluja maanantai iltaisin sekä aikuisten uimakouluja tiistai ja torstai iltaisin. Näiden opetussisältö räätälöidään aina ryhmän osaamistason mukaiseksi.


 

Kempeleen Pyrinnön Uimarinpolku