Lasten Uimakoulut

Kempeleen Pyrinnön Uimakoulut ovat erittäin suosittuja ja lapsen kehittymistä luontevasti haastavia uimakouluryhmiä.

 

Uimakouluissa opetellaan erilaisia uinnin alkeita, harjoittelun lähtiessä liikkeelle lasten altaan matalasta päästä päättyen aina ison altaan ryhmiin.

 

Uimakoulut jakaantuvat taitotason mukaan kahdeksaan osaan:

1Vesikirput 5Vesiralli 1
2Delfiinit 6Vesiralli 2
3Saukot 7Vesiralli 3
4Krokot 8Vesiralli 4

 

Uimakouluja järjestetään seuran vuoroilla lauantaisin ja sunnuntaisin.

Uimakoulujen opetussisältö on mukautettu Suomen Uimaliiton suosituksista toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Uimakoulun aikana pideään testejä, joiden tarkoituksena on varmistaa lapsen kehittyminen sekä osaaminen. Testejä pidetään kaikilla uimakoulutasoilla esimerkiksi Krokojen testissä varmistetaan että lapsi kykenee uimaan isossa altaassa. 

Uimakouluihin ilmoittaudutaan ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan uimakoulu.

 

Lisäksi jokainen uimakoululainen täytyy ilmoittaa KemPy:n jäseneksi ja maksaa seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu on aikuisilta 15€, perheeltä 30€ / kalenterivuosi. Jäseneksi ilmoittaudutaan täältä: Jäsenilmoittautuminen - Kempeleen Pyrintö (kempeleenpyrinto.fi). Ilmoittautumisen jälkeen paluupostissa tulee jäsenmaksulasku.

 

Mikäli olet saanut lapsellesi uimakoulupaikan ja perut sen tai ilmoittat pitävänne taukoa tulee jatkossa tehdä uusi ilmoittautuminen lasten uimakouluun. 

 

Ylläolevien uimakoulujen lisäksi seuramme järjestää myös aikuisten uimakouluja tiistai ja torstai iltaisin. Näiden opetussisältö räätälöidään aina ryhmän osaamistason mukaiseksi.


 

Kempeleen Pyrinnön Uimarinpolku