Aikuisten Uimakoulut

Aikuisten uimakoulut on tarkoitettu nimensä mukaisesti aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille. Uimakoulut jakaantuvat kahteen osaan, uintitekniikkaa aloittelijoille ja uintitekniikkaa edistyneemmille. Kumpainenkin uimakoulu on pituudeltaan 12 kertaa 90 minuuttia.

 

Uinnin alkeissa keskitytään kolmen uintityylin (vapaa-, rinta- ja selkäuinti) perustekniikoihin. Kurssin jälkeen tavoitteena on, että kurssilaiset ovat saaneet perusteet näihin uintitekniikoihin. Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti jo hiukan uintia osaaville ja myös uimataidottomille.

 

Uintitekniikkaa edistyneemmille keskittyy hiomaan uintitekniikoita vapaa-, selkä- ja rintauinneissa. Ryhmän tasosta riippuen voidaan käydä läpi myös perhosuinnin tekniikkaa. Kurssilla harjoitellaan myös eri uintilajien startit ja  käännökset.Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti jo pitempään uineille ja uinnin alkeet osaaville. Tämän kurssin jälkeen uintia seurassamme voi jatkaa aikuisten uintiryhmissä.

 

Seuraavat uimakoulut ja näihin ilmoittautumisen löydät ilmoittautumissivuiltamme

 

Aikuisten uimakoulut pidetään Zimmarissa tiistaisin ja torstaisin kello 20:30-22:00. Uimakoulun pituus on aina 12 uintikertaa.

Kurssien hinta on 120,00 € (+ seuran jäsenmaksu aik.15€, perhe 30€ / kalenterivuosi). Maksuna käyvät myös Smartum,TYKY, Edenred sekä ePassi.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla kempyswim(at)gmail.com tai puhelimella Heikki Posio 050 4820 724 tai Väinö Pahnila 041 439 3545.