Aikuisten Uimakoulut

Aikuisten uimakoulut on tarkoitettu nimensä mukaisesti aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille. Uimakoulut jakaantuvat kahteen osaan, uinnin alkeisiin ja vapaauinnin tekniikkakouluun. Kumpainenkin uimakoulu on pituudeltaan 12 kertaa 90 minuuttia.

 

Uinnin alkeissa keskitytään kolmen uintityylin (vapaa-, rinta- ja selkäuinti) perustekniikoihin. Kurssin jälkeen tavoitteena on, että kurssilaiset ovat saaneet perusteet näihin uintitekniikoihin. Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti jo hiukan uintia osaaville ja myös uimataidottomille.

 

Vapaauinnin tekniikkakoulussa nimensä mukaisesti keskitytään vapaauintiin. Kurssilla käydään läpi myös selkä- ja rintauinnin tekniikat. Tekniikassa opettelu viedään pitemmälle kuin alkeissa. Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti jo pitempään uinneille ja uinnin alkeet käynneille. Tämän kurssin jälkeen uintia seurassamme voi jatkaa aikuisten uintiryhmissä.

 

Seuraavat uimakoulut ja näihin ilmoittautumisen löydät ilmoittautumissivuiltamme

 

Aikuisten uimakoulut pidetään Zimmarissa tiistaisin ja torstaisin kello 20:30-22:00. Uimakoulun pituus on aina 12 uintikertaa.

Kurssien hinta on 110,00 € (+ seuran jäsenmaksu aik.10€, perhe 15€ / kalenterivuosi). Maksuna käyvät myös Smartum,TYKY, Edenred sekä ePassi.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla kempyswim(at)gmail.com tai puhelimella Heikki Posio 050 4820 724 tai Väinö Pahnila 041 439 3545.