Seuran harjoitusvuorot

Kempeleen Pyrintö harjoittelee pääsääntöisesti Kempeleen Uimahallissa, Zimmarissa. Kuivaharjoitukset tapahtuvat joko seuran majalla Köykkyrissä, kuntoradoilla tai lähialueen kuntosaleilla.

 

Seuralla ratavuoroja arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Viikonlopun vuorot ovat seuran vuoroja, jolloin uimahalli on seuran käytössä (pl. lauantaisin monitoimiallas). Arki-iltaisin uimahalli on avoinna myös yleisöllä, tällöin seuralla on yleensä käytössä 1 - 2 rataa (pääsääntöisesti radat 4 ja 5).

 

Kauden 2018 - 2019 ratakartasta näet milloin ryhmämme ovat harjoittelemassa ja millä radalla mikäkin ryhmä harjoittelee.

 

 

Seuran viikonloppuvuorot

 

Kempeleen Pyrinnöllä on viikonloppuisin seuran omat vuorot. Tällöin uimahalli on seuramme käytössä seuran uimareille ja heidän vanhemmille (pl. lauantaisin monitoimiallas).

 

Seuran vuoro on lauantaisin kello 17.00 - 20.30 ja sunnuntaisin kello 17:00 - 21.00. Tällöin hallissa saa olla vain seuran uimareita tai heidän vanhempiaan. Lasten allas ja iso allas on varattu uimakoululaisten ja kilpauimareiden harjoitteluun, monitoimiallas on lauantaisin ja sunnuntaisin kaikkien käytössä. Mikäli isossa altaassa on tilaa (=uintiryhmät leirillä tai kilpailemassa muualla) tällöin myös kuntouinti on mahdollista.

Kuntouintiin erikseen varatut radat ovat sunnuntaisin kello 17.30 - 20.30 rata 1. ja lauantaisin klo 19:00-20:15 (kolme rataa).

 

Seuran viikonloppu vuorojen valvontaohjeet
 

Kempeleen Pyrinnön seuravuoro on aina seuran vastuulla. Vuorolla pitää olla valvojia valvomassa toimintaa. Vuoroille tarvitaan ihmisiä erilaisiin töihin.
 

Seuran vuoroilla on aina valvojia, jotka valvovat vuoron toimintaa. Vuorolle tarvitaan seuraavia henkilöitä:

Tehtävät eivät ole monimutkaisia, tehtävien kohdalta löydät lisäohjeita tehtäviin ja näiden suorittamiseen. Huomioithan, että mitä useamman työn saamme talkoovoimin tehtyä sitä vähemmän teidän tarvitsee palkata ulkopuolisia ihmisiä töihin.

 

Tule auttamaan ja tekemään yhteistä seuratyötä!

 

Vapaita valvontatehtäviä voit varata ja katsoa valvontakalenterista. Varaamiseen ja vapaiden vuorojen selaamiseen tarvitset tunnukset, nämä voit pyytää seuran sähköpostista (kempyswim@gmail.com).

Huomioithan, että seuran vuoroilla allastiloissa saa olla vain uimarit (tai uimakoululaiset), kuntouimarit sekä valmentajat. Nuorimmille uimakoululaisille on seuran toimesta järjestetty kuljetuksia pukuhuoneelta altaalle ja takaisin.

 

Seuran vuorot jälleen 10.08.2019 alkaen joka viikonloppu!