Uinti

 

 

Kempeleen Pyrintö - Uinti

 

 

Uintia vuodesta 1997

 

 

 

 

Kempeleen Pyrinnön uintitoiminta käynnistyi vuonna 1997 Kempeleen Uimahallin avautumisen myötä.

Kempeleen Pyrinnön tavoitteena on tarjota uintiharrastusta lähialueen kuntien lapsille, nuorille ja aikuisille. Pyrintö järjestää vuosittain lukuisia Uimakouluja lapsille ja aikuisille. Uimakoulujen lisäksi seuramme tarjoaa uintivalmennusta niin huippu-uintiin tähtääville nuorille kuin myös puhtaasti harrasteuintia etsiville nuorille. Seurassamme toimii myös aktiivinen aikuisten valmennusryhmä masters-uimareille. Sunnuntai iltaisin seuran vuorolla on myös tarjolla seuralaisille Vesijumppaa.

Kempeleen Pyrintö uinnin pääpaikka Virkistysuimala Zimmarissa Kempeleessä

 

Zimmarissa seuramme harjoittelee jokaisena viikon päivänä. Lauantai- ja sunnuntai-iltaisin KemPy:llä on omat seuran vuorot Zimmarissa.

Yleisön (kuntouimareiden) uintiaika on lauantaisin klo 18:30 - 20:15,

jolloin vähintään yksi rata on varattu yleisöuintiin. Satunnaisesti yleisö saattaa päästä lauantaisin uimaan jo klo 17:00 alkaen, jos kilpauimarit ovat esim. kilpailumatkalla. Monitoimiallas on käytettävissä klo 17:00-20:15.

Sunnuntaisin yleisön uintiaika on klo 17:30 - 20:30.

Monitoimiallas on lauantaisin ja sunnuntaisin käytettävissä klo 17:00 - 20:30. Sunnuntaisin 19:00-19:30 on monitoimialtaalla vesijumppa, tervetuloa!

 

Seuran vuorot tarkoitettu vain KemPy:n jäsenmaksun maksaneille ja uimaan voi tulla ostamalla KemPy:n uimalipun Aulavalvojalta. Maksuna käy toistaiseksi vain käteinen tai tilisiirto. Aikuisten lippu maksaa 4 Euroa ja lasten (3-10 v.) lippu 2 Euroa. Alle 3-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa ilmaiseksi. Huomioithan uimaan tullessasi, että suurin osa radoista on varattu seuramme uimareille heidän harjoitteluun.

KemPy:n jäsenmaksuohjeet on Valmennus- ja jäsenmaksut -sivulla


Uintijaoston toiminnasta voit tiedustella lisää yhteydenottosivun kautta.

Yhteystiedot Uintijaosto

Kempeleen Pyrintö / Uintijaosto
Marjasuontie 2B
90450 Kempele 

Jaoston puhelin 050 414 0740 (Päivystys: Ma-Pe 9-17)                                         

Sähköposti: kempyswim(at)gmail.com

Tietosuojaseloste