Hiihtokoulut

HIIHTOKOULUT

 

Suosittu KemPy lasten hiihtokoulu alkaa tammikuussa 2021! 

Kempeleen Pyrinnön lasten hiihtokoulu on tarkoitettu 6 - 8 -vuotiaille lapsille. Hiihtokoulussa opetellaan suksitaituruutta ja hiihtämisen alkeita innostavien harjoitteiden sekä pelien ja leikkien kautta. 

Hiihtokoulu kokoontuu Kempeleen Köykkyrin hiihtostadionilla torstaisin klo 17:30 - 18:30, ensimmäinen kerta 14.1.2021. Hiihtokoulu kokoontuu kahdeksan kertaa (viikot 2-9). 

Hiihtokoulun ohjaajana toimii koulutettu valmentaja ja ohjaaja, KM, Raila Idström, jolla on paljon kokemusta lasten liikunnasta sekä tarvittaessa apuohjaajia. 

Hiihtokoulun maksu 50€/lapsi, sisaralennus -5€. 

Hiihtokoulun ilmoittautuminen aukeaa su 30.11, klo 18. Ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta: https://forms.gle/RxYAkDxDHroyajz96

Täytäthän lapsesi tiedot huolellisesti ilmoittautumislomakkeeseen. Hiihtokoulun maksu maksetaan hiihtojaoston tilille ennen ensimmäistä kertaa. Maksuohjeet saat paluuviestinä automaatisesti sähköpostiisi (tarkistathan tarvittaessa myös roskaposti). Infoviestin saat sähköpostiisi noin viikko ennen aloitusta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot: virvejouhten@gmail.com ja maria.mikkonen@outlook.com

 

------------------------------------------------------------------------------------------

MINISOMPATREENIT ALKAA ELOKUUSSA!

Kempeleen Pyrinnön hiihtojaosto aloittaa minisompaikäisille (2007 - 2012 syntyneille) viikoittaiset harjoitukset kaudelle 2020 - 2021. Harjoitukset järjestetään torstaisin klo 18 – 19 Kempeleen Köykkyrin maastoissa ja tarvittaessa Pyrinnön majalla. Harjoitukset alkavat to 13.8.2020 ja kestävät huhtikuulle.

Hiihtäjän harjoittelu on monipuolista ja syksyllä harjoittelemme monipuolisesti koordinaatiota, nopeutta, lihaskuntoa ja kestävyyttä. Talvella toiminta painottuu hiihtämiseen pelejä ja leikkejä unohtamatta. Kovalla pakkasella tai huonolla kelillä hyödynnämme harjoittelussa Pyrinnön majan liikuntasalia. Harjoitukset sopivat hyvin myös muiden lajien tukiharjoitteluksi.

Ohjaajina toimivat koulutetut vetäjät sekä Kempeleen Pyrinnön hiihtäjät.


Talvikauden 2020 – 2021 harjoitusten maksu on 75  € (sisaralennus 5 €)  ja se sisältää:

- ohjatut harjoitukset viikoittain (p. loma-ajat ja juhlapyhät)

- Vakuutuksellisen Ski Passin

- osallistumismaksut oman seuran järjestämiin kisoihin sekä piirikunnallisiin kisoihin.

- osallistumismaksut myös muihin kuin seuran järjestämiin kansallisiin kisoihin kustannetaan, mikäli vanhemmat osallistuvat kauden aikana seuran järjestämiin talkoisiin vähintään muutamia kertoja kauden aikana (mm. seuran järjestämät hiihtokisat, reenien apuveto tai kahvilatyö)

- Kausimaksun lisäksi tulee seuran jäsenmaksu, joka on 10 €/hlö tai vaihtoehtoisesti 30 €/perhe. (Jos olet jo maksanut jäsenmaksun toisen KemPy:n jaoston toiminnan yhteydessä, se luonnollisesti riittää)

ILMOITTAUTUMISET


Lisätiedot
Virve Jouhten: 040 5567581, virvejouhten@gmail.com
Maria Mikkonen: 
maria.mikkonen@outlook.com