Kempeleen Pyrintö etsii hiihdon ohjaajaa ja/tai valmentajaa

5.9.2021

Hiihdonohjaajaksi tai -valmentajaksi KemPy:lle?  

Kempeleen Pyrintö käynnisti syksyllä 2021 junioreiden (8- 12 -vuotiaiden) hiihtotoiminnan, ja toiminnan kasvaessa etsimme nyt joukkoomme innostunutta hiihdonohjaaja ja/tai -valmentajaa juniorihiihtäjille!  

 

Innokkaat minisompaajamme (6 - 12 -vuotiaat, jaettu kahteen ryhmään) treenaavat maanantaisin klo 18-19 Kempeleen Köykkyrissä. Voit olla ohjaamassa minisompaajien treenejä joko viikoittain, joka toinen viikko tai yhdessä sopimamme määrän. Minisompaajien harjoittelu on syksyllä monipuolista sulan maan harjoittelua, ja lumien tullessa viihdymme ahkerasti suksilla. Minisompaajilla on käytössään ohjelmoitu harjoittelurunko koko vuodelle, joten harjoituksia ei tarvitse keksiä alusta asti.  

 

Lisäksi haluamme järjestää lapsille hiihtokoulun (8 krt) talvella 2022 (ajankohta ja viikonpäivä vielä avoin). Halutessasi pääset ohjaamaan myös lasten hiihtokoulua.  

 

Voit olla valmentaja- tai ohjaajauraasi aloitteleva, tai jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt. Tarvittaessa myös tarjoamme koulutusta tehtävään, ja joka tapauksessa saat työllesi muiden ohjaajien ja seuratoimijoiden tuen.  

 

Mitä tarjoamme? 

  • mielenkiintoisen lisätyön esimerkiksi opintojen tai leipätyön oheen  
  • supermukavat ohjaajakollegat  
  • tuen ja sparrauksen työlle  
  • mahdollisuuden valmentajakoulutukseen  
  • aitoa iloa ja onnistumisen elämyksiä harjoituksissa  
  • korvauksen tehdystä työstä  

 

Jos kiinnostuit, kerro vapaamuotoisesti sähköpostilla itsestäsi ja taustastasi 21.9 mennessä, osoite kempyhiihto@gmail.com

Kysy rohkeasti lisää:  

Maria Mikkonen, p. 040 7638914