Hiihto: Lasten viikottaiset hiihtoharjoitukset alkavat torstaina 13.8.2020

22.7.2020


Kempeleen Pyrinnön hiihtojaosto aloittaa minisompaikäisille (2007 - 2012 syntyneille) viikoittaiset harjoitukset kaudelle 2020 - 2021. Harjoitukset järjestetään torstaisin klo 18 – 19 Kempeleen Köykkyrin maastoissa ja tarvittaessa Pyrinnön majalla. Harjoitukset alkavat to 13.8.2020 ja kestävät huhtikuulle.

Hiihtäjän harjoittelu on monipuolista ja syksyllä harjoittelemme monipuolisesti koordinaatiota, nopeutta, lihaskuntoa ja kestävyyttä. Talvella toiminta painottuu hiihtämiseen pelejä ja leikkejä unohtamatta. Kovalla pakkasella tai huonolla kelillä hyödynnämme harjoittelussa Pyrinnön majan liikuntasalia. Harjoitukset sopivat hyvin myös muiden lajien tukiharjoitteluksi.

Ohjaajina toimivat koulutetut vetäjät sekä Kempeleen Pyrinnön hiihtäjät.


Talvikauden 2020 – 2021 harjoitusten maksu on 75  € (sisaralennus 5 €)  ja se sisältää:

- ohjatut harjoitukset viikoittain (p. loma-ajat ja juhlapyhät)

- Vakuutuksellisen Ski Passin

- osallistumismaksut oman seuran järjestämiin kisoihin sekä piirikunnallisiin kisoihin.

- osallistumismaksut myös muihin kuin seuran järjestämiin kansallisiin kisoihin kustannetaan, mikäli vanhemmat osallistuvat kauden aikana seuran järjestämiin talkoisiin vähintään muutamia kertoja kauden aikana (mm. seuran järjestämät hiihtokisat, reenien apuveto tai kahvilatyö)

- Kausimaksun lisäksi tulee seuran jäsenmaksu, joka on 10 €/hlö tai vaihtoehtoisesti 30 €/perhe. (Jos olet jo maksanut jäsenmaksun toisen KemPy:n jaoston toiminnan yhteydessä, se luonnollisesti riittää)

ILMOITTAUTUMISET


Lisätiedot
Virve Jouhten: 040 5567581, virvejouhten@gmail.com
Maria Mikkonen: 
maria.mikkonen@outlook.com