Aikuisten Uimakoulut

Aikuisten uimakoulut on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille uinnista kiinnostuneille ihmisille, myös yli 15-vuotiaat voivat osallistua näihin uimakouluihin. Uimakouluja Kempeleen Pyrinnöllä on kahta tasoa, Uinnin alkeet ja vapaauinnin tekniikkakoulu.

 

Uimakoulussa pääset opettelemaan uinnin tekniikoita ja perusteita niin, että koulun jälkeen sinun on helppo jatkaa uintiharrastusta. Vapaauinnin tekniikkakoulussa keskitytään erityisesti vapaauintiin, koulu on erittäin hyödyllinen esimerkiksi triathlonisteille.

 

 

Aikuisten Uimakoulujen sisällöt löydät sivuiltamme - Uinnin alkeet ja Vapaauinnin Tekniikkakoulu - Mukaan voit ilmoittautua Ilmoittaudu sivulta!!

 

Seuraava aikuisten uimakoulu alkaa Zimmarissa 07.01.2020. Kurssi kokoontuu tiistaisin ja torstaisin kello 20:30-22:00 uimahallin sulkeuduttua yleisöltä. Uimakoulun pituus on 12 uintikertaa.

Kurssin hinta on 95,00 € (+ seuran jäsenmaksu aik.10€, perhe 30€ / kalenterivuosi). Maksuna käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit,TYKY-kuntosetelit, EazyBreak, ePassi sekä Virike-setelit.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla kempyswim(at)gmail.com tai puhelimella Heikki Posio 050 4820 724 tai Väinö Pahnila 041 439 3545.